Redacció – Olot/Tortellà – Publicat a les 19.03
Última actualització 25 abr. 2018

El veí de Tortellà Àlex Feliu, conegut per ser un dels millors corredors de quads d’Espanya, correrà la setmana vinent la Titan Desert, la que és, segurament, la prova més dura amb bicicleta de muntanya. Feliu és Mosso d’Esquadra de professió i aquesta vegada correrà en representació del club esportiu de la policia catalana. Una experiència que viurà al límit perquè la prova té una durada de sis dies, cada dia es corren un centenar de quilòmetres i té una duresa extrema.

Àlex Feliu ha explicat les sensacions que té just el dia abans de marxar cap al Marroc, que és on es disputa al prova. En declaracions a Olot Televisió Feliu ha dit que “el que té la Titan és que es fa al Marroc i en sóc un apassionat. Són una persona que m’agrada molt l’esport i el repte físic, per ser, ja m’atrau. El problema no és tant els quilòmetres i els dies sinó les temperatures i perquè es fa al desert. Això endureix molt la cursa per temes de deshidratació, per temes de llagues, per gastroenteritis. Pedalar entre les dunes del desert no és el mateix que fer-ho enterra ferma”.

El corredor de la Garrotxa diu que va a la prova “amb l’objectiu d’acabar-la (somriu). Quan corro amb quad la meva aspiració és més alta, per l’experiència i perquè és el que sé fer, però en aquesta ocasió l’espiració és acabar perquè és la meva primera Titan i és molt dura”.

 

ENLLAÇ A LA NOTICIA